5 redenen om te
werken bij AnQore


Ben je op zoek naar de baan van je leven?
We geven vijf redenen om nu te solliciteren bij AnQore.
Zullen we kennismaken?


1. Volop doorgroeimogelijkheden

Doordat we zo hard groeien, krijg je alle kans om met ons mee te groeien. Wie verder wil en het in zich heeft, kan verder bij AnQore. Er zijn bijvoorbeeld talloze praktijkvoorbeelden van operators die bij ons flink hogerop zijn gekomen. Als je ambitieus bent, is AnQore hét bedrijf op Chemelot om je loopbaan te starten én versnellen.


2. Precies groot genoeg

We zijn een succesvolle onderneming, maar geen megagrote fabriek. Bij ons vind je nog echt de sfeer van een familiebedrijf. Iedereen kent elkaar en gaat leuk met elkaar om. Je verzuipt dus niet in een internationale organisatie. Het voelt alsof je werkt in het mkb, terwijl je weet dat je onderdeel bent van een wereldbedrijf.


3. Hecht teamwork

Als je aan iemand bij AnQore vraagt wat het werk zo leuk maakt, is de kans groot dat je als antwoord krijgt: de samenhorigheid, het teamwork. Bij AnQore doe je het echt samen. Met mensen die achter je staan, zet je resultaten neer. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Dat gevoel is heel sterk bij ons.


4. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk krijg je bij ons een prima salaris. Maar we gaan verder, want we hebben als bedrijf een eigen cao en daarin is alles heel goed geregeld. Zo hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een extra keuzebudget.


5. Banen en stages in overvloed

De laatste reden om te gaan werken bij AnQore is dat er simpelweg heel veel werk is! We groeien hard én een deel van onze medewerkers gaat de komende jaren met pensioen. Bij elkaar opgeteld betekent het dat we veel vacatures hebben. Tegelijkertijd blijven we kritisch natuurlijk, maar als jij goed bent in wat je doet, dan is de kans groot dat je morgen bij ons kunt beginnen.


Reageer meteen

Overtuigd? Bekijk de actuele vacatures om te zien of we vandaag op zoek zijn naar jou. Ook als dat op dit moment niet zo is, horen we graag van je. Stuur hier een open sollicitatie, dan leren we elkaar alvast kennen.