Al tijdens je studie
loop je voor op de rest

Stagelopen of afstuderen bij AnQore is de beste start van je carrière. We worden in de chemische industrie erkend als een van de absolute specialisten in ons marktgebied. Dat staat dus al meteen goed op je cv. Je werkt in een internationale omgeving, mag rekenen op uitstekende begeleiding, een prima stagevergoeding en als het klikt is de kans groot dat we je na je studie een baan aanbieden.


Ontdek meteen of we jouw ideale stageopdracht hebben

Mail naar Patricia Damvelt via patricia.damvelt@anqore.com. Met haar kun je overleggen over je opleiding en de stageopdracht die je zoekt. We hebben stage- en afstudeermogelijkheden op mbo, hbo en wo-niveau. Samen met jou bespreken we alle ins en outs. We kijken er alvast naar uit om kennis te maken.


Stagemogelijkheden mbo / mbo+ niveau

Op mbo en mbo+ niveau hebben we vooral stagemogelijkheden in procestechniek. Zoek je een Vapro B of C stage, dan zit je bij AnQore goed. Laat van je horen, dan zorgen we dat we snel een plekje voor je inruimen.


Stagemogelijkheden op hbo / wo-niveau

Voor studenten in het hoger en universitair onderwijs hebben we uitdagende stage- en afstudeermogelijkheden. Zowel op het gebied van chemische procestechnologie als logistiek, finance, marketing & sales. Laat van je horen, dan maken we een afspraak om kennis te maken.


5 redenen om
te kiezen voor AnQore


1. Volop stageplaatsen

We zoeken veel nieuwe toppers. Als het klikt hebben we vrijwel zeker een stageplek voor je.


2. Banen in overvloed

Tijdens je stage leren we elkaar kennen. Bevalt het je en zijn wij onder de indruk van jou? Dan houden we contact en kun je na je opleiding bij ons aan de slag.


3. Goed salaris (en de rest)

Bij AnQore krijg je een ruime stagevergoeding en als je eenmaal bij ons werkt verdien je een prima salaris. Daarbij hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en een extra keuzebudget voor iedere medewerker.


4. Doorgroeimogelijkheden

Doordat we zo hard groeien, krijg je alle kans om met ons mee te groeien. Wie verder wil en het in zich heeft, kan verder bij AnQore.


5. Precies groot genoeg

We zijn een succesvol bedrijf, maar geen megagrote fabriek. Bij ons vind je nog echt de sfeer van een familiebedrijf. Iedereen kent elkaar en gaat leuk met elkaar om. Ideaal om bij ons je eerste stappen te zetten, want je verzuipt niet meteen in een internationale organisatie. Je krijgt wél snel je eigen verantwoordelijkheden en dus de kans om te laten zien wat je in huis hebt!


Het beste begin van je opleiding: loop stage bij AnQore!
Reageer meteen, dan nemen we snel contact met je op.


Mail naar Patricia Damvelt via patricia.damvelt@anqore.com