Wij zijn AnQore
en bij ons kom je verder


AnQore is een gespecialiseerde leverancier van chemische producten. We maken verschillende chemische grondstoffen, zoals acrylonitril, ammoniumsulfaat en blauwzuur en dat doen we heel goed. We zijn een van de wereldspelers in onze markt. Werken bij AnQore is echt werken aan de top.


Onze producten zie je overal

De grondstoffen die we maken, worden gebruikt bij de productie van heel veel producten. Van LEGO tot computers, van shampoo tot cola. Als je bij AnQore werkt is dat best iets om trots op te zijn. Jij werkt mee aan al die apparaten en spullen om je heen!


Vanuit Chemelot veroveren we de wereld

We hebben ons hoofdkantoor in Urmond en de AnQore-fabriek ligt op Chemelot. Zodra je bij ons rondloopt, voel je: hier gebeurt het! Specialisten vanuit de hele wereld werken hier aan de grondstoffen en materialen van morgen. Voor ons is het de perfecte locatie om verder te bouwen aan de toekomst van AnQore.


Voorheen DSM

Tot 2015 waren we onderdeel van DSM, daarna zijn we een zelfstandig bedrijf geworden. Dat maakt werken bij AnQore juist zo leuk: we combineren jarenlange kennis en hoogwaardige installaties van een gevestigde organisatie met de drive en instelling van een start-up. We zijn gedreven om met een relatief compact team de nummer 1 in onze markt te worden. Sinds we op eigen benen staan, hebben we al flinke stappen in die richting gezet! We leveren topkwaliteit en groeien hard. Tegelijkertijd blijven we een menselijk bedrijf waar iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat. De enthousiaste en positieve manier waarop we met elkaar omgaan, maakt echt het verschil.


Kernwaarden

Wil je alvast een beetje gevoel krijgen bij AnQore? Misschien helpen onze kernwaarden je daarbij: respect, professionaliteit, drive en betrouwbaarheid. Hier hechten we als bedrijf veel waarde aan en we zien de kernwaarden natuurlijk ook graag terug in jou. Herken je jezelf erin?


Reageer nu!

Wil je werken in een ambitieus bedrijf met stevige groeiambities? Een eigenwijze wereldspeler in de chemische industrie die helemaal haar eigen koers bepaalt?
Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op met Patricia Damvelt via e-mail of bel voor meer informatie naar +31 (0)6 83 64 94 15.